;
info@azkrmiva.cz, Tel. 420 774 425 658 (7.00-16.30)

> Člověk a jeho svět

INDIANA Jerky hovězí Less Salt 25g

Katalogové číslo: FPI-001

Dostupnost: 26.04.2024

Doporučená koncová cena s DPH: 75 Kč

Cena bez DPH: 51 Kč
Cena s DPH:
57 Kč

INDIANA s.r.o.

Sušené hovězí maso zauzené.

Doporučené doplňky

Akce Doporučujeme

CBD olej kapky pro psy a kočky MIT 9 % , 10ml

Ihned k expedici
538 Kč
Akce Doporučujeme

CBD olej kapky pro psy a kočky MIT 3% , 10ml

Ihned k expedici
320 Kč

Podrobný popis

Méně soli, stejně skvělá chuť. Náčelník pozvolna suší tence nakrájené plátky libového hovězího masa, aby si zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Extra vhodné pro redukční diety, jako doplněk stravy při cvičení, nic nevážící svačinu na treky v horách či expediční výpravy.

  • Vysoký obsah bílkovin 56 %
  • 100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa
  • Nízký obsah soli
  • Bez lepku a cukru

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, kouřové aroma z tvrdého dřeva, konzervant: dusitan sodný.

Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.

Nutriční hodnoty výrobku: 100g 25g * GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ 1209 302 4 %
Energetická hodnota v kcal 285 71 4 %
Tuky v g 5,8 1,5 2 %
z toho nasycené v g 2,1 0,5 3 %
Sacharidy v g <0,5 <0,5 0 %
z toho cukry v g <0,5 <0,5 0 %
Bílkoviny (proteiny) v g 56 14 28 %
Sůl v g 2,1 0,5 8 %

* porce

** referenční příjem průměrného dospělého člověka


Jak se suší jerky?

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Položit nový dotaz

Zákaznické dotazy

Naposledy prohlížené produkty